Telefon sem testno uporabljala več kot en mesec in priznam, da ga bom kar malo pogrešala. Poleg že opisanega sem se poigrala tudi z večpredstavnostnimi aplikacijami. Zgoraj je posnetek zaslona ob predvajanju posnetka jagodnega izbora sveže glasbe oddaje Sveže z mreže na Radiu KAOS.


Zgoraj: Na Radiu KAOS je objavljen tudi prispevek s posnetkom in fotografijami z Nokie E7.

Urejanje videa neposredno na telefonu je preprosto in intuitivno. V zabavo.

Kot rečeno sem se na telefon hitro navadila. Še vedno me moti pregladek hrbet in še vedno se mi pogosto (ne pa več vsakič) zgodi, da ob odpiranju mehanske tipkovnice prst nehote pristane na kakšni tipki. Odlično se obnese večopravilnost in možnost organiziranja zaslonov po izbiri. Tudi ustvarjanje map in preprosto prenašanje datotek med njimi ustrezata moji potrebi po čim učinkovitejši organizaciji.

Najbolj mu zamerim fiksno goriščno razdaljo, zaradi katere v nekaterih pogojih boljšo fotografijo posname tudi moj dve leti stari BlackBerry. Rada fotografiram (tudi) od blizu in včasih dele besedil. Pri tem je ta telefon skoraj neuporaben.

Že tovarniško je nanj naloženih precej orodij, med drugim QuickOffice, tako da je že pred dopolnjevanjem v Ovi trgovini lahko prava mala pisarna.

Ocena zelo dobro. Za odlično bi moral fotoaparat izostriti tudi bližnje predmete, meniji pa bi morali biti bolj intuitivni.